понеделник, 17 март 2014 г.

Безопасност в хотелиерството!



Безопасността в хотелиерството може да се разглежда в няколко направление - от гледна точка на туриста, от страна на работещият персонал, както и от маркетинговата стратегия на съответната хотелска структура!

Обичайно, най-важните аспекти на безопасността в туризма са включени в договорите между туроператора и хотела и между туроператора и туриста. 

Същевременно, според данните на Световната организация по туризъм (WTO) проблемите, свързани със сигурността и безопасността в туризма, придобиват все по-голямо значение поради факта, че се отнасят пряко до качеството на туристическия продукт на дестинациите и хотелите.

От своя страна, преобладаващата част от туристите - почти 2/3, проявяват все по-голям интерес и изисквания към всички аспекти на безопасността си:
  • физическа безопасност, пътнически формалности, безопасност за здравето си в хотела и около басейна;
  • безопасност по време на екскурзии из страната и дори безопасност в смисъл на гаранция, че няма да бъдат измамени при обмяна на валута.
Това прави, безопасността в туризма, важна и неделима част от качеството на туристическия продукт, и я поставя сред първите и най-важни ценности за туриста по време на ваканцията му.

В този смисъл е и изразената позиция на Европейска агенция за безопасност и здраве при работа, за която един от основните аспекти на безопасността, наред и с други значими рискове, произтичащи от работата в хотелиерският сектор е превенцията по отношение на риска от подхлъзвания, спъвания и падания, дължащи се на мокри и хлъзгави повърхности!
 
Всичко споменато са основания, над 80% от изследваните специалисти и ръководни кадри у нас да считат, че хотелска структура, която съумее да обезпечи високо равнище на безопасност и сигурност на туристите, може да го превърне в свое конкурентно предимство!

Именно на това искаме да спрем и вниманието Ви, предлагайки Ви доказан продукт в тази сфера!
AntiSLIP system® е водещ елемент в изграждането на конкурентното Ви преимущество, защото е най-добрият продукт срещу подхлъзване по мокри и влажни повърхности в света като съотношение цена/качество!


AntiSLIP system® е тествана от водещи, независими, европейски и международни изследователски институти (TNO, Notox, Säurefliesner-Vereinigung и т.н.) по отношение на безопасността и свойствата на нейното прилагане, съгласно  DIN 51097, DIN 51130 и DIN 51131 и други стандарти, като безкомпромисно надхвърля всички изисквания.
AntiSLIP system®  работи в тясно сътрудничество с HSE, Великобритания

Продукта е чудесен и с многопосочен ефект:

Над 15 години приложения!
Единственият подобен продукт с международен патент!
Еднократно нанасяне с ефект над 3(три) години!
Не променя вида и блясъка на третираната повърхност!
Екологичен и биоразградим!
Постоянен, последващ антибактериален ефект, потиска развитието на бактериите!
Устойчив на физическо и химическо въздействие!
Подходящо решение за всяка минерална повърхност!
Доказано ефективен и прилаган в Европа и по света!

В това се увери и мениджмънта на хотел Сол Луна Бей, Обзор, който от няколко седмици вече също е част от партньорите, възползвали се от уникалният ни AntiSLIP system®.

Повече от 20 (двадесет) национални дистрибутора, като за България и Румъния това е България Тръст Енд Инвест ООД!

Третирани над 1000 големи обекта само в Европа - вериги хотели, спа центрове, молове и магазини, търговски и бизнес центрове, университети, училища и болнични заведения и много други.

Над 100  подобни обекта в България и Румъния в рамките на 3 години!
По-голямата тежест, всъщност имат, всички завършени проекти и доволните клиенти, както и факта, че всеки път постигаме основната си цел!

"Да се осигури икономически ефективно, противохлъзгащо решение за всяка минерална повърхност, навсякъде, където е необходимо, приложено професионално с минимално въздействие и загуба на време."

Повече за AntiSLIP system®   - Преки връзки:  





Информацията в тази статия е предназначена за собственици, мениджъри и супервайзори на бизнеси, свързани с басейни, бани и кухни (хотели, ресторанти, фаст фудове, заведения за храна за дома, барове и всякакви други помещения,  където се сервира храна, има наличие на вода или друг флуид).
Също така, информацията ще е полезна за всеки отговорен фактор, имащ отношение към безопасността на клиента и персонала си!

Няма коментари:

Публикуване на коментар