сряда, 12 март 2014 г.

Приложения!


Невидим противохлъзгащ продукт с видим ефект!

За първи път антислип продуктът е тестван на пистите на различни летища в Холандаия!
Факт е че големите въздухоплавателни средства не са в състояние да спрат безопасно и да разтоварят, поради късата писта, особено по време на дъждовния и влажен период през годината.
В момента, когато колелата на шасито докоснат горните слоеве на пистата покрита с вода се проявява "аквапланинг ефект".
Подобно приземяване е рисковано, тъй като пистата в съчетание с водата върху нея е недостатъчно дълга за въздухоплавателното средство, за да осъществи пълно спиране.
Всички повърхности, третирани с антислип систем  придобиват отлични характеристики на повърхностно сцепление особено по време на дъждовния и влажен период.
Това позволява да се избегне аквапланинг ефекта при кацането на въздухоплавателните средства.
Антислип систем е сред най-прогресивните, качествени и невидими (трансперантни) средства срещу хлъзгане, приплъзване и респективно падане в световен мащаб!
Продуктовата система е благоприятна за околната среда и не променя визуално вида на третираните повърхности!
Напротив, повърхности третирани с "антислип систем" придобиват като последващ перманентен ефект, антибактериологични свойства.
Брошура
Използваните средства са тествани в независими лаборатории в ЕС , като резултатите не само отговарят на всички норми за безопасност и стандарти, но и сериозно ги надвишават.
Антислип систем се прилага върху всякакъв вид плочки (също и полирани), естествен камък (гранит, мрамор, базалт и др), подове, стъклени тухли, бетон, порцеланови и емайл бани.
Ние предлагаме алтернативни противоплъзгащи решения за други повърхности.


Естествен гранит

Красиво изработените стълби от гранит стават много опасни, когато се намокрят.

Изпълнителят, който оформя стълбището се обърна към нашите партнъори, за да се възползва от характеристиките на Antislip системата.Mрамор

Основният проблем при мрамора и гранита е  безопасността при мокри условия, поради доста ниските  нива на съпротивление на повърхността.

Чрез Антислип Системата приложено външно и вътрешно се осигурява дългосрочно решение на проблема, без да се променя красивият естетически вид на повърхността на естественият камък.


Подова мозайка и мозаечни плочи


Стълбите и площадките между тях  направени от мозайка могат да бъдат изключително опасни и хлъзгави когато са намокрени.Жилищни пространства
Теракот и гранитогрес.
Търговски центрове и заведения за хранене.


Порцеланови плочки. Фаянс и гранитогрес.
Брошура

Молове
Керамични плочки
Безопасността на пазаруващите винаги е на първо място, защото една голяма структура като Мол е уязвима  от инциденти в резултат на подхлъзване.
Използването на Antislip продукта ще позволи редуцирането  на случаите на наранявания.
Кухни и заведения
Теракотени плочи.
Теракотените плочки могат да бъдат изключително хлъзгави, когато бъдат покрити с течности и мазнини.

Басейни, бани, душ кабини, вани и др.


АНТИСЛИП СИСТЕМ - ПРЕКИ ВРЪЗКИ
Facebook
Видео канал в YouTube

Няма коментари:

Публикуване на коментар