МОЛ София


С откриването на Mall of Sofia преди няколко години цялостната визия на столицата ни се обогагати и модернизира. Молът промени стила на софиянци и за пазаруване, и за развлечение. 
Изграден на ключово място с добра инфраструктура и транспортна комуникация Mall of Sofia е замислен, реализиран и управляван с мисъл за хората, които имат нужда от по-практични делници и по-цветни празници. Той събира в едно обозримо пространство почти всички страни на социалния ни живот – от работата, през културните развлечения, обществените контакти и дозата лична суета, до съвсем елементарните, битови услуги.

Mall of Sofia е част от промяната на столичния пейзаж. Със съчетанието на лукс и практична уредба, изобилие и разнообразие от стоки и услуги, комплексът прави живота ни – личен, семеен и делови – със сигурност по-добър и ни подарява делници и уикенди без стрес, спокойни и комфортни.
С визия за непрекъснато повишаване на качеството и безопасността на комплекса, ръководството на Mall of Sofia инвестира в един нов, иновативен за страната ни продукт.
Антилип систем - продукт, с който бяха обработени ключови за безопасността на гражданите и гостите на София, клиенти на Mall of Sofia.
Няколко видео файла:


Няма коментари:

Публикуване на коментар