РИУ ПРАВЕЦ


Хотел  RIU Pravets Resort & SPA е разположен в подножието на Стара планина, непосредствено на брега на езерото край живописния град Правец, само на 40 километра от столицата София.

Той предлага комфорт и елегантност, великолепни условия за настаняване, невероятни възможности за релакс и развлечения, за прекрасни и приятни уелнес глезотии, за спорт и увлекателни велосипедни и пешеходни разтоварващи разходки и забавления.

Едновременно с това РИУ Правец Ризорт Голф и Спа е великолепен изходен пункт за екскурзии до някои от най-интересните туристически забележителности на България - величественият Рилски манастир или впечатляващата възрожденска архитектурна перла Копривщица.

На ваше разположение ще бъдат открит плувен басейн /олимпийски размер/ с дължина 50 метра, детски отрит плувен басейн, ползването на шезлонги, чадъри и хавлии е безплатно, закрит плувен басейн, 312 кв.м., и детски басейн, джакузи, може да се позабавлявате в залите за билярд, тенис, тенис на маса, фитнес центъра с уреди Technogym, виртуална зала за голф обучение, както и голф игрище,отговарящо на стандартите на Асоциацията на професионалните голф играчи, непосредствено до хотела (гостите на хотела ползват намаление).

Ръководството на РИУ Правец Ризорт Голф и Спа се е погрижило за Вашето безопасност и безопасността на децата Ви при ползването на басейните и пространствата около тях, чрез използването на нашата продуктова Антислип система.

С това си действие РИУ Правец Ризорт Голф и Спа разширява още повече възможностите за богат, безопасен и наситен с преживявания, краткотроен отдих за жителите и гостите на столицата.


Възможностите са много, условията чудесни, а вашите изисквания и желания са закон за домакините!
АНТИСЛИП СИСТЕМ - ПРЕКИ ВРЪЗКИ
Facebook
Видео канал в YouTube
Вътрешни:
Проекти и клиенти
Последваща поддръжка
Документи и тестове
Често задавани въпроси 
Видео файлове
Статии и медии
Референции и Брошури
Бизнес сътрудничество
Семинари

Няма коментари:

Публикуване на коментар