Paradise Dune Hotel & SPA

Басейните в този прекрасен комплекс бяха обработени със специално антислип покритие против подхлъзване. Така създадента антислип зона ще осигури безопасността на клиентите на Paradise Dune Hotel & SPA.
Прочетете повече за това място. Посетете го. И за момент няма да съжалите.
Усетете уханието на морският бриз, презаредете вашите сетива, възстановете хармонията между вашият ум и тяло, преоткрийте естествената си красота – има толкова  много причини да се влюбите в Paradise Dune Resort Beach&SPA!

Даровете на морето за теб...

Paradise Dune Resort Beach&SPA предлага на своите гости първия у нас уникален Таласо-център, изграден по европейски стандарти.
Таласотерапията или морелечението е позната още на древните цивилизации. 3000 г.пр.н.е. китайците са лекували различни заболявания с морски продукти и водорасли. 4 в.пр.н.е. египтяните излекували Платон с морска вода. Хипократ – Бащата на медицината наблюдава и описва оздравителния ефект, който има морската вода върху тялото. Той започва да окуражава пациентите си да използват морската вода за лечение и възстановяване на организма.
Таласотерапията използва всички продукти на морето за укрепване на здравето, за възстановяване жизнените сили, за удовлетворяване потребностите на организма от микроелементи и минерални соли, за подобряване на кръвообращението, за освежаване, тонизиране и релаксиране.
Черно море и морските продукти са неизчерпаем естествен източник на сила и енергия:
•  морска вода
•  морска луга
•  лиманна кал
Богатството на морския климат и вода, в съчетание с множество процедури с таласо-продукти, ще накарат всеки Наш гост да се отпусне и почувства незабравимо.
Paradise Dune Resort Beach&SPA е разположен в гр.Созопол, до най-широката и дълга пясъчна ивица в района – Каваците. Paradise Dune е един от най-красивите и луксозни  комплекси по българското Черноморие.
Paradise Dune Resort е място, където благодарение на природната среда, специални терапии и ритуали, Вие може да постигнете истински физически и душевен баланс.

Предимства на комплекса:
• природната среда
• модерен Thalasso център
• СПА център
• собствен плаж
• спортна зона
Paradise Dune Resort предлага разнообразие от апартаменти и самостоятелни вили със собствена градина. Обзавеждането е издържано в класически или модерен стил, с луксозни и функционални мебели, по италиански дизайн.
АНТИСЛИП СИСТЕМ - ПРЕКИ ВРЪЗКИ
Facebook
Видео канал в YouTube

Няма коментари:

Публикуване на коментар